Wat bieden wij aan in onze winkel?

Wij verkopen veel producten van verschillende aanbieders die een vak bij ons huren. Op deze pagina lichten wij een paar van onze vaste aanbieders uit, om een beeld te geven van wat wij allemaal in onze winkel verkopen.

kompas mengelmoes

Kompas Mengelmoes

Kompas mengelmoes is een non-profit organisatie die zich inzet voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De producten van Kompas Mengelmoes zijn niet alleen uniek, maar ook eerlijk en duurzaam.

Dada Rafiki

Met hun producten probeert Dada Rafiki Nederland kennis te laten maken met sieraden en accessoires uit de rest van de wereld. Allemaal door hunzelf mee genomen en ingekocht voor een eerlijke prijs. Momenteel verkopen ze sieraden uit meer dan zes landen.

dada rafiki
bin design

Bin Design

BinDesign is de design studio van Bin Xu gevestigd in Amsterdam.  Zij halen inspiratie uit observaties van de natuur, mensen en veranderingen. Ze creëren objecten en ruimtes die gebruikers op een speelse wijze uitnodigen een relatie aan te gaan met hun omgeving, andere mensen en henzelf.

Soap Studio Fiori

Susanne Steinberg, de oprichter en eigenaar van Soap Studio Fiori, is een zeepmaker en is gespecialiseerd in de traditionele en koud-proces zeep productie met behulp van plantaardige oliën/butters om luxe, rijke zeep en badproducten voor vrouwen en mannen te ontwikkelen – om het wassen van je handen en lichaam een moment van vreugde te maken.

soap studio fiori

De Onbekende Boekhandel

De Onbekende Boekhandel is een kleine, onafhankelijke en milieubewuste boekhandel, opgericht door Juna van Beek. Jaren geleden ontstond het idee om een eigen en bijzondere boekwinkel op te zetten waarin meer dan enkel boeken worden aangeboden.

By Leef

Twee creatieve linkspoten die ook nog eens moeder en dochter zijn. By Leef houdt van bloemen en interieur, maar vooral van het zelf maken van producten. Alles is handgemaakt en van mooie natuurlijke materialen met oog voor detail! 

Funnycat

De maker, Josefina, tekent onder de naam Funnycat. Ze tekent alles wat de kat boeit en dat is héél veel! Deze tekeningen zet ze vervolgens op servies en dit wordt op 800° ingebakken, daardoor is haar servies afwasmachine bestendig.

Davita Sinke

Davita Sinke houdt van de zee, sterrennachten, krakende herfstbladeren, de avondzon, heldere kleuren  en soms van storm. Ze houdt ook van mooie dingen maken en die dingen deelt ze graag met de wereld. Op haar website vind je een impressie van die kleurrijke maaksels.

volt design gallery

Volt Design Gallery

Volt Design Gallery is een vintage design verkoper gespecialiseerd in verlichting en wandsystemen. Gevestigd in Nederland betekent dit dat lampen van Philips, Raak, en Hala regelmatig worden aangeboden en dat er altijd een goede keuze in Tomado systemen beschikbaar is. Verder is er vaak uitstekend Scandinavisch lichtdesign te vinden en af en toe een Italiaans icoon. 

Chocoladeverkopers

Paul & Emma zijn de Chocoladeverkopers en zij houden van chocolade. Niet de repen uit de supermarkt, maar bijzondere repen met veel smaak. Die zijn niet bepaald algemeen verkrijgbaar, daarom besloten ze ze zelf maar te gaan verkopen. Ze houden ook van fietsen, daarom bezorgen de Chocoladeverkopers hun chocolade dus op de fiets!

de chocoladeverkopers
Emaille bordjes

Emaille bordjes

Bestel hier handgemaakte Emaille borden. De naamborden, huisnummers en deurbordjes zijn er met heel veel verschillende teksten. Mocht je toch een ander tekstje willen, kun je deze online bestellen. 

A 1000 Cranes

A 1ooo Cranes verkoopt handgemaakte origami oorbellen, kettingen, accessoires, edelstenen en hout gebrande en laser gesneden sieraden. Veel hiervan zijn Japans geïnspireerd, maar ook invloeden uit andere Aziatische landen en Europese folklore zijn te vinden. 

minikraanvogel A 1000 cranks

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – !8:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:30
Zondag: Gesloten

Adres

Lange Hezelstraat 72-76
6511 CL, Nijmegen

Contact

Social Media