Wat bieden wij aan in onze winkel?

Wij verkopen veel producten van verschillende aanbieders die een vak bij ons huren. Op deze pagina lichten wij een paar van onze vaste aanbieders uit, om een beeld te geven van wat wij allemaal in onze winkel verkopen.

kompas mengelmoes

Kompas Mengelmoes

Kompas mengelmoes is een non-profit organisatie die zich inzet voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De producten van Kompas Mengelmoes zijn niet alleen uniek, maar ook eerlijk en duurzaam.

The Earthy foods

The Earthy staat bekend om hun reeks speciaal vervaardigde lekkernijen met Jujube (rode dadels), een superfood dat al eeuwenlang in de traditionele Aziatische cultuur wordt gebruikt vanwege zijn gezondheidsvoordelen.

the earthy foods
dada rafiki

Dada Rafiki

Met hun producten probeert Dada Rafiki Nederland kennis te laten maken met sieraden en accessoires uit de rest van de wereld. Allemaal door hunzelf mee genomen en ingekocht voor een eerlijke prijs. Momenteel verkopen ze sieraden uit meer dan zes landen.

Bin Design

BinDesign is de design studio van Bin Xu gevestigd in Amsterdam.  Zij halen inspiratie uit observaties van de natuur, mensen en veranderingen. Ze creëren objecten en ruimtes die gebruikers op een speelse wijze uitnodigen een relatie aan te gaan met hun omgeving, andere mensen en henzelf.

bin design
soap studio fiori

Soap Studio Fiori

Susanne Steinberg, de oprichter en eigenaar van Soap Studio Fiori, is een zeepmaker en is gespecialiseerd in de traditionele en koud-proces zeep productie met behulp van plantaardige oliën/butters om luxe, rijke zeep en badproducten voor vrouwen en mannen te ontwikkelen – om het wassen van je handen en lichaam een moment van vreugde te maken.

De Onbekende Boekhandel

De Onbekende Boekhandel is een kleine, onafhankelijke en milieubewuste boekhandel, opgericht door Juna van Beek. Jaren geleden ontstond het idee om een eigen en bijzondere boekwinkel op te zetten waarin meer dan enkel boeken worden aangeboden.

By Leef

Twee creatieve linkspoten die ook nog eens moeder en dochter zijn. By Leef houdt van bloemen en interieur, maar vooral van het zelf maken van producten. Alles is handgemaakt en van mooie natuurlijke materialen met oog voor detail! 

Ceder Baars

Ceder Baars is een natuurlijke schoonheidsspecialiste uit Nijmegen. Met haar achtergrond en kennis wil Ceder alle vrouwen, met haar producten en behandelingen, laten ervaren hoe het is om je innerlijk te betrekken bij je uiterlijk. 

cederbaars

Funnycat

De maker, Josefina, tekent onder de naam Funnycat. Ze tekent alles wat de kat boeit en dat is héél veel! Deze tekeningen zet ze vervolgens op servies en dit wordt op 800° ingebakken, daardoor is haar servies afwasmachine bestendig.

Davita Sinke

Davita Sinke houdt van de zee, sterrennachten, krakende herfstbladeren, de avondzon, heldere kleuren  en soms van storm. Ze houdt ook van mooie dingen maken en die dingen deelt ze graag met de wereld. Op haar website vind je een impressie van die kleurrijke maaksels.

volt design gallery

Volt Design Gallery

Volt Design Gallery is een vintage design verkoper gespecialiseerd in verlichting en wandsystemen. Gevestigd in Nederland betekent dit dat lampen van Philips, Raak, en Hala regelmatig worden aangeboden en dat er altijd een goede keuze in Tomado systemen beschikbaar is. Verder is er vaak uitstekend Scandinavisch lichtdesign te vinden en af en toe een Italiaans icoon. 

Chocoladeverkopers

Paul & Emma zijn de Chocoladeverkopers en zij houden van chocolade. Niet de repen uit de supermarkt, maar bijzondere repen met veel smaak. Die zijn niet bepaald algemeen verkrijgbaar, daarom besloten ze ze zelf maar te gaan verkopen. Ze houden ook van fietsen, daarom bezorgen de Chocoladeverkopers hun chocolade dus op de fiets!

de chocoladeverkopers

Adres

Lange Hezelstraat 72-76
6511 CL, Nijmegen

Contact

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
10:00 – 17:30
Zondag: Gesloten

Social Media